Seçimler 14 Mayıs’ta yapılacak: Meclis EYT ile açılacak

Tercih Rehberleri, Yabancı Dille Eğitim Veren Okullar Şub 22, 2023 Yorum Yok

Kahramanmaraş merkezli sarsıntılar nedeniyle çalışmalarına 3 hafta Uzaklık veren TBMM genel Şurası mesaisine 28 Şubat Salı günü başlayacak.

Kahramanmaraş merkezli sarsıntılar nedeniyle çalışmalarına 3 hafta Ara veren TBMM genel Heyeti mesaisine 28 Şubat Salı günü başlayacak. Meclis genel Heyeti, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) teklifi ile açılacak. Ayrıyeten TBMM’de 5 siyasi parti kümesinin ortak imzası ile zelzele Araştırma Komitesi kurulması da planlanıyor. Kurulda zelzele felaketinde yaşanan yıkımın bütün istikametlerinin araştırılması ve alınması gereken tedbirlerin tespit edilmesi amaçlanacak.

SEÇİMDE İBRE 14 MAYIS’TAN YANA

Öte yandan Beyaz Parti’nin önünde seçim tarihi olarak 14 Mayıs ve 18 Haziran tarihlerinin bulunduğunu Anlatım eden kaynaklar, “10 Mart’ta Cumhurbaşkanı’mız seçim tarihini açıklarsa 14 Mayıs’ta seçimler yapılacaktır. Açıklanmaması halinde YSK’nın takvimi açıktır ve seçimlerin 18 Haziran’dan sonraki bir tarihe ötelenmesi Mümkün değildir. Görünen seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağıdır” diye konuştu.

Uğur Duyan

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir