İETT’ye 700 şoför alınacak

Tercih Rehberleri Mar 22, 2023 Yorum Yok

İBB’den yapılan açıklamada, nüfusuyla Avrupa’nın 23 ülkesinden Aka İstanbul’da, toplu ulaşımın yaklaşık yüzde 60’ının lastik tekerlekli ulaşım olan otobüslerle sağlandığı belirtildi.

Dünyanın farklı metropollerinde bu hizmetin birçok farklı Kuruluş tarafından eş vakitli sağlandığı, İETT’nin ise bu hizmeti kentte Aka bir uğraş ve emekle Biricik başına sürdürdüğü kaydedilen açıklamada, “152 yıllık esaslı geçmişi ile bir halk kurumu olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin en Kıymetli kurumlarından olan İETT, takımını güçlendirmek için yeni çalışma arkadaşlarını takımına katmak istiyor. Bu doğrultuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi teminatıyla 700 otobüs sürücüsü İETT’de işe alınacak.” tabirleri kullanıldı.

En az 1 yıllık E sınıfı yahut yeni D sınıfı şoför dokümanı olan herkesin “kariyer.ibb.istanbul” adresinden müracaatlarını yapabileceği vurgulanan açıklamada, İETT’nin nihayet 3 yılda başlattığı ve halihazırda 115’e ulaşan bayan sürücü sayısını artırmak için de Özellikle bayanların müracaat yapmasının Dilek edildiği aktarıldı.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir